Vanaf 1 juli ruimte voor een uitdagende opdracht! Neem contact op!
Open
X

Referenties

Ruud Noten Manager Private Banking & Financieel Advies, Rabobank Eindhoven-Veldhoven
Zoals ook persoonlijk met je besproken ben ik zeer tevreden over de periode dat je hier werkzaam bent geweest. In eerste instantie bij de personeelsbank als Accountmanager Private Banking waarin je Esther hebt vervangen en later in je rol als coach op de afdeling Private Banking. Als accountmanager weet je op basis van een goede voorbereiding en door verbinding te maken met de klant deze te voorzien van een passend en gedegen advies zonder daarbij het belang van de klant en de bank niet uit het oog te verliezen. In de rol van coach heb je toegevoegde waarde geleverd aan medewerkers van de Private Banking op het gebied van beleggen en Klantintegriteit. Dit heb je gerealiseerd door medewerkers mee te nemen in de theorie en achtergrond, het geven van workshops maar ook door op een open manier feedback te geven. Ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor de periode dat je hier werkzaam bent geweest en wens je in je nieuwe opdracht veel succes toe.

Cor de Jonge, Manager Private Banking, Rabobank
Sinds sep-13 is Marck actief als interim accountmanager Private Banking bij Rabobank (West-) Zeeuws-Vlaanderen. Bedient een portefeuille met complexe klanten(situaties). Marck is betrokken, sterk initiatief- en resultaatgericht en continu gedreven om zichzelf en anderen te verbeteren. Heeft het vermogen om op het juiste moment ‘boven de praktijk te hangen’ waardoor hij meer en ook andere verbeterpunten bij hemzelf en zijn teamleden ziet, én ook signaleert. Sterk gedreven om zaken en dossiers in één keer goed af te handelen, en realiseert dat ook. Draagt door zijn managementachtergrond bovendien in zijn houding en gedrag juist bij aan het streven naar het evenwicht tussen commercie, efficiency en risicobeheersing. Ondersteunt daardoor de managementdoelen meer dan gemiddeld.

Erik van Tiggelen, Manager Private Banking, Rabobank 
Marck heeft als interim accountmanager Private Banking mijn team  uitstekend geholpen. Hij heeft de portefeuille waargenomen met hierin de nodige uitdagingen. Hiernaast heeft hij zich succesvol bezig gehouden met beleggende rechtspersonen en zorgplicht. Marck weet vanuit zijn inhoudelijke kennis en  een gezonde risicohouding de juiste vertaling naar de klant te maken.Hierbij is Marck koersvast en straalt rust en vertrouwen uit. Ook beschikt Marck over de nodige managementsensibiliteit en maakt de verbinding met de collega’s.

Rick Breeuwer, Interim Manager Private Banking
“Van april tot en met augustus 2012 heeft Marck bij onze bank een grote portefeuille met Private Banking relaties bediend. Deze portefeuille was een portefeuille waarin ook klanten zaten waar bijzondere problematiek speelde. Marck heeft adequaat en planmatig deze klanten goed bediend. Scherp waar het moet en doortastend tegelijktijd. Maar altijd met oog voor de relatie. Marck heeft zich een laten zien als senior adviseur.”

Gerard Zagers Manager Groot Zakelijk
Marck heb ik destijds aangenomen om leiding te geven op het particuliere onderdeel. Dat hij heeft hij erg goed gedaan. Later heb ik hem opnieuw gevraagd, toen in de rol van Accountmanager PB, wat hij ook weer erg goed heeft gedaan. Marck is iemand die sterk is in Coaching en inhoudelijk ook erg sterk is. Hij is vriendelijk en zakelijk indien nodig. Ook is Marck niet bang om impopulaire maatregelen te nemen als de situatie daar om vraagt. Met andere woorden een sterke leidinggevende.
 

Robert Snel, Manager Hypotheken & Vermogen, Rabobank
“De afgelopen anderhalf jaar vanuit een pré-fusie fase intensief met Marck samengewerkt. We hebben veel gedaan, van marketingsactiviteiten tot samen workshops geven aan klantgroepen van 45 man. Er zijn maar weinig personen die het lef hebben om over ‘hun regeerperiode’ beslissingen te nemen in het grotere belang, Marck bezit deze capaciteit. Daarnaast is het gewoon een fijne vent, een echte ‘Giraffe’.”

Bas Kocken, Financieel adviseur, Rabobank
“Bij Rabobank Hage-Beek heb ik 2,5 jaar mogen werken onder de leiding van Marck den Breejen. Als ik denk aan Marck, dan denk ik aan een Manager met diverse kwaliteiten. Zo worden onder zijn leiding goede resultaten bereikt (organisatie), is er oog voor de mens (carriereontwikkeling), maar is het voornamelijk plezierig om onder zijn leiding te werken. Deze gezamelijke factoren zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé en bieden de kans tot zelfontplooiing. Marck weet het beste in zijn medewerkers naar boven te halen. De focus tussen mens en organisatie zorgt voor een gezamelijke win-win situatie!”

Rob Buis MBA, Manager Operations, ABN AMRO Hypotheken Groep
“Marck is uitermate gedreven. Geeft op heldere wijze zijn mening en feedback, staat daarnaast zelf open voor feedback. Houdt van structuur en geeft op transparante wijze leiding aan teamleden.
Daarnaast is het gewoon een bijzonder leuke vent om mee te werken.”

Giel Baai, Hoofd Sales Management, ABN AMRO bank
“Marck is een erg betrokken en professionele manager. Op duidelijke, maar integere wijze laat hij zijn teamleden optimaal presteren. Daarnaast is Marck een zeer bekwaam netwerker. Marck weet deuren te openen die voor velen gesloten blijven.Ik ken Marck als een erg fijn mens, iemand op wie je kunt vertrouwen.”

Pieter de Vries, Senior Interim Professional, Rabobank
“Marck den Breejen heb ik altijd als een zeer gedreven en ambtieuze manager/leidinggevende ervaren welke een echte people manager is. Hij heeft oog voor detail, maar vergeet daarbij niet de mens erachter. Hij is in staat om een niet werkend team om te zetten naar een geoliede machine. Hij is zeer gefocust op ontwikkling van de talenten van zijn medewerkers en stelt zijn eigen carriere belang daarbij niet voorop. Dit siert hem als leidinggevende.”

Frank Roelen, Adviseur Bedrijven, Rabobank ‘s-Hertogenbosch
“Marck is een mens-gerichte manager met kennis van zaken. Ik heb hem leren kennen als iemand die bevlogen te werk gaat en eerlijk en oprecht is in wat hij doet en zegt. Mens-gericht omdat hij zijn medewerkers weet te inspireren en motiveren.Bij dit alles heeft hij oog voor zowel het individu als oog voor de organisatie!”

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Sluiten
Instellingen